Toekomstige Wedstrijden

Wedstrijd op zondag 17 februari 2019 in het Stedelijk Zwembad Sint-Pieter, Olympialaan 10 te Sint-Truiden

Inschrijven: online of inschrijvingsstrook (=infoblad) indienen bij de zwembegeleiding (mogelijk t.e.m. 2 februari).

Wedstrijd Aegir “PACO ZWEMFEEST” op zondag 27 januari 2019 te Diest Stedelijk zwembad “De Warande”

De inschrijvingen zijn gesloten.
Infoblad met alle wedstrijden.

Inschrijving voor wedstrijden is mogelijk vanaf groep 3+.

Het bestuur zou het ten zeerste op prijs stellen als de zwemmers van de Lummense zwemclub bij deelname aan wedstrijden het T-shirt en de badmuts van de club zouden dragen. Ze zijn alzo herkenbaar als lid van onze bloeiende club. T-shirts zijn nog steeds verkrijgbaar aan €10.

2 gedachten over “Toekomstige Wedstrijden”

1. Beste Karin,

Graag wil ik Pieter-Jan en Robin De Wachter inschrijven voor de wedstrijd op 1 feb in Diest mvg annelies

1. Annelies,

voor de wedstrijden moet je het papiertje invullen en afgeven aan Karine. Voor wedstrijden in Lummen kan je inschrijven via een inschrijvingsformulier op de site, niet via een post op een pagina.

mvg,

Dino