Lidgeld

Prijzen voor het zwemjaar 2018-2019 zijn nog te bepalen.

Dit lidgeld dient betaald te worden tijdens de eerste, tweede of derde zaterdag (enkel 1e trimester) van het trimester, aan de inschrijvingstafel in de hal. Diegene die niet in september betalen, dienen per trimester te betalen. Aan leden die, ondanks hun deelname aan de lessen, hun lidgeld niet betalen binnen de maand na de start van hun lessen, zal een bijkomende kostenvergoeding van 10 euro aangerekend worden !!!

LET OP:
Kinderen waarvan het lidgeld niet betaald is zijn NIET gedekt door onze verzekering!!!

1. David Cruts schreef:

Geachte, ik wil mijn zoon van 5 jaar inschrijven bij jullie club. Hij zou heel graag leren zwemmen. Ik zwem zelf in Lummen bij de triathlonclub en ik hoor veel goeds van de zwemclub. Is het nog mogelijk om hem in te schrijven voor het zwemjaar 2015-2016?

Bedankt,
    David

• Brecht Swinnen schreef:

Inschrijvingen zijn mogelijk op de site. U wordt verwittigd als je zoon aan de beurt is op de wachtlijst.

2. wendy schreef:

Beste, Volgens Karine zouden hier op de website ergens papieren zijn om af te drukken ivm een terugbetaling via de ziekenkas, maar ik vind deze hier helaas niet. Kan u mij misschien helpen? Gr Wendy

• Brecht Swinnen schreef:

Over enkele weken worden papieren opgesteld door de Lummense Zwemclub. Deze documenten kunnen binnengebracht worden bij de mutualiteiten.