Lidgeld

Prijzen voor het zwemjaar 2018-2019:
1e kind: €120 / jaar of €50 / trimester
2e kind: €110 / jaar of €45 / trimester
3e kind: €100 / jaar of €40 / trimester

Dit lidgeld dient betaald te worden tijdens de eerste, tweede of derde zaterdag (enkel 1e trimester) van het trimester, aan de inschrijvingstafel in de hal van de Vijfsprong. Wie niet heeft betaald in september kan enkel nog per trimester betalen. Aan leden die, ondanks deelname aan de lessen, hun lidgeld niet betalen binnen de maand na de start, zal een bijkomende kostenvergoeding van €10 aangerekend worden!

Opgelet:
Kinderen waarvan het lidgeld niet betaald is, zijn niet verzekerd via onze club!

4 gedachten over “Lidgeld”

1. Geachte, ik wil mijn zoon van 5 jaar inschrijven bij jullie club. Hij zou heel graag leren zwemmen. Ik zwem zelf in Lummen bij de triathlonclub en ik hoor veel goeds van de zwemclub. Is het nog mogelijk om hem in te schrijven voor het zwemjaar 2015-2016?

Bedankt,
    David

1. Inschrijvingen zijn mogelijk op de site. U wordt verwittigd als je zoon aan de beurt is op de wachtlijst.

2. Beste, Volgens Karine zouden hier op de website ergens papieren zijn om af te drukken ivm een terugbetaling via de ziekenkas, maar ik vind deze hier helaas niet. Kan u mij misschien helpen? Gr Wendy

1. Over enkele weken worden papieren opgesteld door de Lummense Zwemclub. Deze documenten kunnen binnengebracht worden bij de mutualiteiten.

Reacties zijn gesloten.