Lidgeld

Prijzen voor het zwemjaar 2019-2020:
1e kind: €120 / jaar
2e kind: €110 / jaar
3e kind: €100 / jaar

Waarborg toegangskaart: €10

Sinds dit zwemjaar stappen we over op enkel jaarlijks lidgeld zoals bij de meeste sportclubs van toepassing is. Inschrijving en betaling voor dit zwemjaar kan op: ZATERDAG 31 AUGUSTUS van 8u30 tot 14u00 in het sportcomplex “De Vijfsprong” op de 1ste verdieping in de grote zaal. Reservezitdag voor mensen die nog op verlof zijn of om een andere reden er niet geraken: zaterdag 7 september. Oude badges van leden die dan niet hebben betaald, worden geblokkeerd. Aan leden die, ondanks deelname aan de lessen, hun lidgeld niet betalen binnen de maand na de start, zal een bijkomende kostenvergoeding van €10 aangerekend worden!

Opgelet:
Kinderen waarvan het lidgeld niet betaald is, zijn niet verzekerd via onze club!