Testen van groepen

Testen van nieuwe leden (zwemervaring, schoolslag beheersen) gebeurt op zaterdagen tussen 8u en 8u30 en op maandagen tussen 16u15 en 16u45. Vooraf in te schrijven via online inschrijving of via de zwembegeleiding.

1 – 2 – 3 : zwemmers worden wekelijks geëvalueerd door de zwemleraar tijdens de lessen.

Groepen 4 – 5 – 6 – 7 : worden getest op de eerste zaterdag en daarop volgende woensdag van elke maand.

Groepen 8 – 9 – 10 – 11 : worden getest op de laatste zaterdag voor de kerst- en paasvakantie en op alle wedstrijden waar de 100 m wisselslag gezwommen wordt.

4 gedachten over “Testen van groepen”

1. Geachte,

Gaat er zaterdag 4-4-2015 testzwemmen door voor groep 4?

Alvast bedankt en mvg,
    Kathleen VANBILSEN

1. Beste,

Zaterdag 4/4 is er geen testzwemmen wegens de paasvakantie (geen zwemmen op woensdag).
      Groepen 8, 9 en 10 worden wel getest.

Mvg,
      Brecht

2. Beste, graag zou ik ons dochtertje van 4 jaar(sinds mei), watergewenning/zwemlessen laten
    Volgen. Is dat mogelijk? Zo ja, wanneer?
    Mvg,
    Liesbeth biesemans

1. Inschrijving is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Voor meer informatie, zie puntje inschrijvingen op de site.

Reacties zijn gesloten.