Testen van groepen

Testen van nieuwe leden (zwemervaring, schoolslag beheersen) gebeurt op zaterdagen tussen 8u en 8u30. Vooraf in te schrijven via online inschrijving of via de zwembegeleiding.

1 – 2 – 3 : zwemmers worden wekelijks geëvalueerd door de zwemleraar tijdens de lessen.

Groepen 4 – 5 – 6 – 7 : worden getest op de eerste zaterdag en daarop volgende woensdag van elke maand.

Groepen 8 – 9 – 10 – 11 : worden getest op de laatste zaterdag voor de kerst- en paasvakantie en op alle wedstrijden waar de 100 m wisselslag gezwommen wordt.

4 gedachten over “Testen van groepen”

1. Geachte,

Gaat er zaterdag 4-4-2015 testzwemmen door voor groep 4?

Alvast bedankt en mvg,
    Kathleen VANBILSEN

1. Beste,

Zaterdag 4/4 is er geen testzwemmen wegens de paasvakantie (geen zwemmen op woensdag).
      Groepen 8, 9 en 10 worden wel getest.

Mvg,
      Brecht

2. Beste, graag zou ik ons dochtertje van 4 jaar(sinds mei), watergewenning/zwemlessen laten
    Volgen. Is dat mogelijk? Zo ja, wanneer?
    Mvg,
    Liesbeth biesemans

1. Inschrijving is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Voor meer informatie, zie puntje inschrijvingen op de site.

Reacties zijn gesloten.