Testen van groepen

Testen van nieuwe leden (zwemervaring, schoolslag beheersen) op 3de en 4de zaterdag van de maand om 11h. Vooraf in te schrijven via online inschrijving of via de zwembegeleiding.

1 – 2 – 3 : zwemmers worden wekelijks geëvalueerd door de zwemleraar tijdens de lessen.

Groepen 4 – 5 – 6 – 7 : worden getest de zaterdag met een * en daarop volgende woensdag van elke maand.

Groepen 8 – 9 – 10 – 11 : worden getest de laatste zaterdag voor de kerst- en paasvakantie en op alle wedstrijden waar de 100 m wisselslag gezwommen wordt.

* zaterdagen worden aangeduid bij trainingen

1. Kathleen VANBILSEN schreef:

Geachte,

Gaat er zaterdag 4-4-2015 testzwemmen door voor groep 4?

Alvast bedankt en mvg,
    Kathleen VANBILSEN

• Brecht Swinnen schreef:

Beste,

Zaterdag 4/4 is er geen testzwemmen wegens de paasvakantie (geen zwemmen op woensdag).
      Groepen 8, 9 en 10 worden wel getest.

Mvg,
      Brecht

2. Liesbeth biesemans schreef:

Beste, graag zou ik ons dochtertje van 4 jaar(sinds mei), watergewenning/zwemlessen laten
    Volgen. Is dat mogelijk? Zo ja, wanneer?
    Mvg,
    Liesbeth biesemans

• Brecht Swinnen schreef:

Inschrijving is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Voor meer informatie, zie puntje inschrijvingen op de site.